Година спілкування "Хліб - це будні і свята, хліб - це життя"

В центральну міську бібліотеку для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича на годину спілкування «Хліб – це будні і свята, хліб – це життя» завітали члени клубу «Надвечір’я» - читачі бібліотеки та відвідувачі літературно-мистецького факультету «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради.
Захід відбувався у формі уроку. Ведуча – викладач Університету третього віку Софія Семенівна Стрельченко. Бібліотекарі відділу обслуговування познайомили присутніх з історією виготовлення першого хліба, з історією хліба в Стародавньому Єгипті, Стародавній Греції та Римі, в Індії, у Візантії та Тибеті, у Європі та в Україні. Поетеса Тамара Марченко декламувала власні твори про хліб.
Активна читачка бібліотеки, учасниця різноманітних заходів Надія Карпенко прочитала вірші свого батька Йосипа Дудки, присвячені темі хліба. Кожен із учасників заходу ділилився рецептами приготування виробів із борошна, а на завершення всі із задоволенням смакували гарячий чай із випічкою.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.