Презентація нової поетичної збірки Людмили Ромен

5 листопада в центральній міській бібліотеці для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича відбулася презентація нової збірки творів поетеси Людмили РОМЕН «Чорнобривці на снігу». Під час творчої зустрічі в теплій атмосфері шанувальники таланту землячки ознайомилися з новими віршами та отримали справжню насолоду від виконання пісень на власні поезії та твори відомих українських авторів.

Літературний захід відвідала в. о. начальника відділу культури міськвиконкому Яна Мутлаг, яка передала пані Людмилі вітання від міського голови Сергія Салатуна та висловила захоплення творчістю поетеси. Приєднались до вітань виконавчий директор Роменського земляцтва Надія Карпенко, літератори Любов Матузок, Наталія Петренко, Ніна Правдюк, Тамара Марченко, Тетяна Іванова та директор МЦБС Ніна Рослова.
Не байдужими учасниками заходу стали учні старших класів ЗОШ № 11 та Перехрестівської ЗОШ. Колишню випускницю свого навчального закладу вітала директор ЗОШ №11 Вікторія Зеленська. Вона щиро подякувала пані Людмилі за приємні миті спілкування та свято поезії, подароване усім присутнім.

Кiлькiсть переглядiв: 538

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.