Літо+Бібліотека

Прихід літа це пора канікул, час для активного і змістовного дозвілля. Центральну міську бібліотеку для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича відвідали з екскурсією учні 10 класу ЗОШ№5 з профільним рівнем навчання, які проходять навчально-виробничу практику з української мови та літератури.

Працівник юнацького відділу ознайомила учнів з відділами бібліотеки, зробила огляд літератури біля книжкових виставок. Бібліограф МЦБС розповіла про життєвий і творчий шлях незламногоукраїнця – Бориса Антоненка-Давидовича, ім’я якого носить бібліотека та познайомила присутніх з довідковими та бібліографічними виданнями.

В пункті європейської інформації, що діє в Інтернет-центрі бібліотеки, молодь дізналася про молодіжну програму Європейського Союзу Еразмус+, яка надає можливості для навчання, стажування, проведення досліджень в ЄС, сприяє молодіжним обмінам. На завершення екскурсії до бібліотеки, учні познайомилися з літературним оглядом «Сучасна українська книга в житті та на екрані» з переглядом буктрейлерів – відеореклами представлених книг.

Кiлькiсть переглядiв: 424

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.